Thuis

BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Technologieco. van Peking Qiyue Tianchen, Ltd, is een onafhankelijk derde partijbedrijf gespecialiseerd in het onderzoeken van en het in kaart brengen van de dienst van materiaalnaverkoop, baseren wij ons op wetenschappelijk beheer en perfect systeem, die het concept klant, voor de meerderheid van gebruikers met hoogte eerst aanhangen - de kwaliteit en de lage prijs, voltooien onderhoud en toebehoren de diensten, de diensten in de techniekbouw en de oorzaak van het onderzoeken en het in kaart brengen, land en middelen, het onderzoeken en het in kaart brengen, het geofysische naar bodemschatten zoeken, stroom, watermilieubescherming, de geologie, mineralen, aardbevingen, landbouw en andere industrieën, vervoer, hogescholen en universiteiten, landbouw, etc.

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Sommige van onze het onderzoeken toebehoren worden vervaardigd door ons. En sommige van onze het onderzoeken toebehoren worden gekocht van Trimble、 Leica、 Topcon distributer.
  Onze batterijen worden vervaardigd met hoogste kwaliteits Japanse cellen gebruikend de meest bijgewerkte technologie om een langdurige last zonder geheugeneffect te verzekeren. Alle batterijen die wij zijn het werk en laden hetzelfde als de originele batterij hebben gemaakt.

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

 • R & D

  De ondernemingen hangen het bedrijfsconcept aan van „overleven door kwaliteit en ontwikkelen zich door innovatie“, opstelling de interne technologieteams, ontwikkelen en een reeks producten, veroorzaken en vol overgave met onze moed en wijsheid voor de ontwikkeling van het onderzoeken van zaken werken.
  Ondernemende geest: ben moedig en streef ernaar om de eerste klasse tot stand te brengen
  Ondernemingsdoel: creeer eerste klassenonderneming, hoogste kwaliteit van producten
  De waarde van de onderneming: verstrek het ideale product voor de klant, perfectioneer de attente dienst
  Bedrijfsfilosofie: kwaliteitswaarborg en technische innovatie

  BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

Contactgegevens
BeijingQiyueTianchen Technology Co., Ltd

Tel.: 86--13521855262

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)